|
Nu esti logat.
Mmm :-|-2#20 2012-02-07 17:47:18
Re: mmm :-|macar este un pas "a fost mai afectuos"...sper sa fie din ce in ce mai bine Two souls don't find each other by simple accident Offline #21 2012-02-07 20:28:39
Re: mmm :-|si eu sper....multumesc stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #22 2012-02-09 21:02:21
Re: mmm :-|Ti-am citit si eu postarile si am o intrebare: voi din CE traiti daca niciunul nu munciti? Serios acuma, daca stati toat ziua in casa de unde aveti chiar si banii aia putini din cauza carora va certati? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #23 2012-02-09 22:12:52
Re: mmm :-|oricum ma astept si acolo la astfel de scenarii...avem prieteni...am avut zile chiar cand ii chemam la noi...la un film sau mergeam noi la ei...il inteleg ca e vorba de bani...cand ieseam aveam cat de cat...si ma intrebai cu ce traim...mama lui e plecata in italia...si ea ne mai da...mai are un frate care sta la prietena lui si el se ocupa de banii lu maiksa...el cumpara cele necesare....noi cautam ceva sa muncim pana plecam dar e greu....in fiecare zi ma gandesc ce sa fac...are 2 zile decand e mai altfel...acuma sper sa tina...nu stiu ce sa zic...sincer sunt un pic confuza.. stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #24 2012-04-06 10:23:06
Re: mmm :-|as vrea sa continui putin aici....sunt intr-o mare dilema...dupa cum v-am spus am o relatie...stau impreuna cu el...s-a mai schimbat putin decand ne-am certat foarte tare..dar....a inceput sa imi fie dor de fostul meu prieten...si cred ca am facut o mare prostie...am inceput sa vb cu fostul meu prieten de pe un alt id de mess si oarecum i-am dat de inteles ca mi-e dor de el...el mi-a spus ca ar vrea sa se impace cu mn etc...actualul nu stie ca eu mai pastrez legatura cu fostul ,sa precizez faptul ca am avut o relatie de 2 ani jumatate cu fostul si pe timpul ala mi se parea nu e suficient de bun pt mine dar cand fac comparatie acum mi-e dor de el si am impresia ca am facut o mare greseala ca am dat atunci cu piciorul.....adica nu compara cu actualul cu toate ca am momente cand gandesc asa...uneori as vrea sa raman cu actualul ca are si el parti bune dar uneori ma face sa ma gandesc la fostul meu prieten.de fostul m-am despartit acum 1 an si ceva....si inca ma gandesc la el...pana acum nu am avut momente de astea poate ca ma gandeam dar nu la faptul ca imi lipseste si cu actualul urmeaza sa plecam in anglia pe data de 15 mai....deja toate actele sunt facute asteptam numai sa vina data de 15...ideea e ca nush cum sa fac ,ori sa il uit pe fostul...habar nu am...sunt intr-o mare dilema...sper ca m-am facut inteleasa...am incercat sa imi scriu gandurile in mare ...:-| stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline Publicitateloading...
#25 2012-04-06 12:50:02
Re: mmm :-|Ti-am citit povestea, parerea mea este ca gresesti si in legatura cu actualul si in legatura cu fostul. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2012-04-06 14:38:21
Re: mmm :-|multumesc pentru raspuns....:-| stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #27 2012-04-23 17:55:07
Re: mmm :-|mi-e dor de fostul prieten,de momentele placute cu el...stau cu un om in casa la care tin la el dar nu la fel de mult cum tin la fostul....nu stiu cum sa procedez ,nu sunt obisnuita sa fiu tratata de omul de langa mine cum o face actualul...si pe 15 mai plec si in anglia cu el...ca deja contractele sunt facute,eu oricum sigur vreau sa plec dar am regrete ca odata ca plec cu el....e foarte diferit,are un alt mod de a-mi arata ca tine la mn,e mai rece....ma simt uneori singura din cauza asta....dupa cum va spuneam mai vb cu fostul "pe ascuns" dar in calitate de amici,el nici nu stie povestea cu actualul....imi vine sa ii spun tot,"ca il vreau pe el,ca mi-e dor de el" cu toate ca el mi-o spune....nu stiu cum sa procedez sunt intr-o situatie asa penibila...uneori am si regrete ca am facut pasul asta de a ma muta cu el....noi plecam in anglia la sora mea, si ea a pus vorba pentru noi,ea nea trimis contractele...si uneori regret ca am facut pasul asta de a pleca impreuna...nu stiu ce sa mai fac stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #28 2012-04-23 18:13:40
Re: mmm :-|E o situatie destul de neplacuta, cea in care esti. Nu esti multumita de actualul, dar ceva te tine langa el, altfel ti-ai fi luat talpasita . Ce anume te tine langa el? De fostul de ce te-ai despartit? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #29 2012-04-23 18:16:25
Re: mmm :-|Tu compari relatia ce o ai acum cu fosta relatie. Nimeni nu e perfect, poate actualul are unele calitati pe care fostul nu le avea si invers, nu ai cum sa iei calitatile ce iti plac la unul sa lepui altuia si acela sa iasa perfect, pe gustul tau. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #30 2012-04-23 18:38:08
Re: mmm :-|de fostul sunt despartita de acum 2 ani....pe timpul ala mi se parea ca cv nu e bun....sincer la momentul asta ma tine de actualul faptul ca plecam impreuna in anglia si ca sunt mutata aici,si parinti mei sunt f dificili,adik nu mi-ar fi atat de ushor sa ma intorc asa pasiva acasa.. stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #31 2012-04-23 19:05:43
Re: mmm :-|Si eu am problema asta cu parintii. Pe motivul acesta nu m-am mutat cu al meu, pentru ca daca ne-am fi despartit mi-ar fi fost aiurea sa ma intorc acasa, asa ca am preferat sa mai astept, sa fac pasul cand va fi ceva mai sigura relatia asta, sau alta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #32 2012-04-23 19:12:29
Re: mmm :-|nu stiu ce sa zic...dar oricum cu actualul nu ma inteleg cum vreau eu..si nu stiu ce sa fac stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #33 2012-04-23 19:29:36
Re: mmm :-|Nici eu nu m-am inteles cu al meu prea bine la inceput dar nici nu o vedeam ca pe relatie foarte stabila atunci, timpul trecea, iar eu simteam ca nu e ceea ce ar fi trebuit sa fie, am inceput sa discutam, el avea o parere diferita de a mea in ceea ce privea o relatie serioasa, probabil asa fusese si in relatiile din trecut, din ce am dedus eu si din ce mi-a mai spus el. Am avut cateva discutii, mi-am dat seama ca nici eu nu ma comportam chiar cum ar fi trebuit, mi-am dat seama de asta si cu ajutorul fetelor de aici . Pentru mine era mai important sa nu pierd relatia decat sa fiu multumita si incepusem sa pun relatia cu el pe primul loc iar ceea ce imi doream eu pe locul 2. Cand mi-am dat seama de asta m-am schimbat, am inceput sa ii spun clar ceea ce nu-mi convenea, am inceput sa il taxez pentru comportamentele nepotrivite i-am dat de inteles ca nu accept chiar orice oricum si s-a schimbat si el pentru ca a inteles ca ma poate pierde. Poate prietenul tau e prea sigur pe tine si de asta isi permite sa te neglijeze. Incearca sa-ti impui punctul de vedere. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #34 2012-04-23 20:21:13
Re: mmm :-|credeti-ma ca e total diferit...m-am certat de foarte multe ori cu el,a si dat in mine,atunci poate ca ia parut rau si-a cerut iertare,de atunci nu s-a mai intamplat,fac comparatia intre ei pentru ca fostul nu indraznea sa imi spuna un cuvant urat,tot timpul imi facea cadouri,era ok...dupa cum am mai spus la momentul ala mi se parea ca vreau ceva mai bun...dar acum imi pare rau...si actualului daca ii spun ca trebuie sa se schimbe,ca vreau sa simt ca imi da importanta,sa-mi dea atentie...imi spui ca asta e el "daca imi convine bn daca nu..." asta e raspunsul lui...si tokmai asta ma deranjeaza ca este mult prea pasiv. stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #35 2012-04-23 20:58:29
Re: mmm :-|Daca a dat in tine e o singura decizie buna pe care poti sa o iei. Stii si tu care „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #36 2012-04-23 21:03:03
Re: mmm :-|plecam impreuna in anglia....avem bagaj impreuna,contracte etc,plus ca as avea 1000 de reprosuri din partea familiei,sunt foarte dificili nu m-ar intelege.... stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #37 2012-04-23 21:24:16
Re: mmm :-|cand am citit ca "a dat in mine" mi s-au facut ochii ca girofarele masinilor de politie... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #38 2012-04-23 21:38:52
Re: mmm :-|sincer cu plecarea,nu imi permit sa dau inapoi...as incurcao pe sora mea foarte tare,e vorba pusa,plus ca la un moment dat era vorba ca el sa fie intr-o parte si eu in alta...si sa strofocat sa fim impreuna acolo...si nu imi permit sa dau inapoi..si ai mei sunt DIFICLI stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|